Yasemin Uçucu Yağı (10 ml) Fermente Mutfağım
Yasemin Uçucu Yağı (10 ml) Fermente Mutfağım
Yasemin Uçucu Yağı (10 ml) Fermente Mutfağım
Yasemin Uçucu Yağı (10 ml) Fermente Mutfağım

Yasemin Uçucu Yağı (10 ml) Fermente Mutfağım

Fiyat : 55,00 TL(KDV Dahil)
Yasemin Uçucu Yağı
Yasemin Bitkisi ve Faydaları
Yasemin, Çin ve Mısır’da çok eski yıllardan beri şifa için kullanılmıştır. Başta cilt bakımı olmak üzere, sağlık için de birçok faydası olduğu bilinmektedir. Ayrıca hoş kokusu için de kullanılmaktadır. Sakinleştirici ve rahatlatıcı bir etkiye sahip olduğundan stres altında olan insanlar için kokusunun bulunduğu ortamlarda kişiyi rahatlatarak sinirlerini yatıştırır. Yasemin yağı aromaterapi uygulamalarında en çok kullanılan ve faydası görülen yağlardan biridir. Ciltte gözenek sıkılaştırıcı ve temizleyici etkileri nedeniyle kozmetik alanında da sıklıkla kullanılır.
Yasemin uçucu yağı Fermente Cilt Toniği ürünümüzün içinde de bulunmaktadır.

Yasemin Uçucu Yağı Nasıl Elde Edilir?
Su buharı distilasyonu ile elde edilmiştir.

Gramaj ve Muhafaza Şekli
10 ml. damlalıklı cam şişededir. Her kullanımda kapağını sıkıca kapatınız. Serin ve kuru bir yerde, ağzı kapalı olarak, doğrudan ısı ve ışığa maruz bırakmadan, üretim tarihinden itibaren 2 yıl muhafaza edilir.

Kullanım Önerisi
Soğuk sıkım sabit yağlarla seyreltilerek kullanılır.

Uçucu Yağlar Sabit Yağ ile Nasıl Seyreltilir?
50 ml. sabit yağ içine, 10 damla yasemin uçucu yağı damlatıp karıştırarak seyreltiniz.

Uyarı!
Haricen kullanılır. Seyreltmeden direkt cilde uygulamayınız. Bileğinizde test ediniz.Seyrelttiğiniz uçucu yağı bilek içine bir damla damlatıp yarım saat bekleterek alerji testi yapınız. Doğal olarak bitkiden gelen alerjik etkenler olabilir.

İçindekiler
%100 Yasemin uçucu yağı.

GMP Sertifikalı Üretim
Tüm ürünlerimiz GMP sertifikalı “İyi Üretim Sistemleri” çerçevesinde üretilir ve ambalajlanır.